K čemu jsou dobré vázací pásky?

Published by Rednex105 on

V současné době je trh plný firem, které vás zahlcují nabídkami obalové techniky včetně různě kvalitního materiálu. Bohužel nemalou roli ve výběru takového dodavatele hraje samozřejmě i cena obalového materiálu a techniky. Při výběru vázacích pásek je však na místě upřednostnit skutečnou kvalitu. Vázací páska je bezpečnostní prvek a v případě nehody se použití pásky, která neodpovídá normě, může velmi prodražit.

Firma Strapping s.r.o. patří mezi špičkové dodavatele ve svém oboru. Dodává široký sortiment PP vázacích pásků, vhodné zejména pro aku strojky a balící automaty, vyráběné v prvotřídní kvalitě. Profesionálně vždy zváží veškeré vaše požadavky a připraví vám nabídku kompletní dodávky přímo na míru.

Krom široké nabídky vázacích pásek z různých materiálů ve velmi příznivých cenách dodávají i strojky pro vázání rovinných ploch, kulatých a malých ploch a pro vázání PP PET páskou. Je-li třeba zabezpečit sériové balení, nabízí kvalitní vázací poloautomaty, i ve variantě s rámem. V kompletní nabídce pak samozřejmě nechybí ani automatické vázací stroje, dodávané ve třech provedeních. Vertikální balení kartonů, vertikální balení palet a horizontální balení od krabice po palety.

Sortiment pak doplňuje kompletní příslušenství, které můžete potřebovat při páskování. I v této kategorii najdete jen vysoce kvalitní výrobky. Spony, ochranné rohy a hrany, vyvažovače, odvíječe, nůžky.

Chcete-li najít pro vaše výrobky ideálního dodavatele obalového materiálu i techniky, je naprosto namístě oslovit firmu Strapping s.r.o.. Dodává vysoce kvalitní materiál za velmi příznivé ceny a tomuto oboru skutečně rozumí.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup
Categories: Služby