Výroba minipivovarů

Published by Ekomplex on

Toužíte po vlastním pivovaru?

Prahnete vařit vlastní pivo, ale brzdí vás nedostatek místa pro jeho umístění? Společnost Mobilní pivovary s.r.o. pro vás má vhodné řešení. Nabízí vám větší i menší pivovary a mobilní kontejnerové minipivovary pro výrobu oblíbeného českého piva i piva jiného typu, připraveného infůzním či dekokčním způsobem. I vy můžete mít svůj malý pivovar z kvalitní české oceli!

Společnost Mobilní pivovary s.r.o. vyrábí pivovary a minipivovary pro výrobu kvasnicového i nefiltrovaného a nepasterovaného piva. Jako jediná na světě nabízí Mobilní pivovary s.r.o. zajímavou koncepci mobilních kontejnerových minipivovarů.

Variabilní kontejnerové minipivovary

Kontejnerové minipivovary jsou unikátní svou variabilitou, která umožňuje sestavení pivovaru podle potřeb zákazníka a snadné rozšíření dle aktuálních potřeb, což jiné minipivovary vestavěné do objektů umožňují jen ve velmi omezené míře. Společnost Mobilní pivovary s.r.o. nabízí různé kombinace kontejnerového řešení a součástí pivovaru. Výroba minipivovarů umístěných v kontejnerech je zcela unikátní a ojedinělá.

Výroba pivovarů

minipivovarVýroba pivovarů zahrnuje minipivovary kontejnerové i statické, a to v základních řadách 150, 300, 500 a 600 litrů, podle kapacity varny. K základnímu modulu varny lze přiřadit chlazený ležácký sklep v několika kapacitách výstavu, od 27 až do 108 hektolitrů. K jednomu modulu varny lze připojit i několik modulů ležáckých sklepů. Je možné také umístit sklep do objektu a varnu jako externí modul a nebo naopak. Stejně dobré pivo jako v pivovaru umístěném v objektu, uvaříte také v mobilním pivovaru od společnosti Mobilní pivovary s.r.o..

Kvasné tanky

Kvasné tanky jsou v současné době při výrobě piva nejpoužívanější. V těchto nádobách probíhá kvašení i dokvašování a nebo jen hlavní kvašení a pro následné dokvašování jsou určeny ležácké tanky. Výroba piva v kvasných tancích umožňuje plně automatickou sanitaci a možnost mechanizace kvasného procesu (bez obsluhy).

Ležácké tanky

Nádoby pro dokvašování piva jsou ležácké tanky, které navazují na kvasné tanky. Pivo tady dozrává a získává svůj “říz”. Při výrobním procesu je zrání piva nejdelší fází. Můžete si zvolit ležácké tanky podle způsobu chlazení (jednoplášťové, dvouplášťové) nebo podle uložení (vertikální, horizontální).

O české pivovary je zájem u nás i v zahraničí. Primárním trhem jsou však hospůdky a restaurace v České republice, které si většinou rozsáhlé investice nemohou dovolit, ale přesto chtějí kvalitní pivo z vlastního pivovaru. Společnost Mobilní pivovary s.r.o. klade důraz na kvalitu a hospodárnost provozu pivovaru.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

0 Comments

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.