Vzhůru do výšek s pracovní plošinou

Published by petulka.nz on

Pracujete ve výškách a hledáte spolehlivé a profesionální zařízení? Pro výškové práce při prořezávání stromů nebo kácení, pro montáže vzduchotechniky, okapů, telekomunikací, při zateplování domů, čištění okapů, mytí oken, pro výlepy billboardů nebo třeba při televizním natáčení jistě oceníte kvalitní a bezpečnou pracovní plošinu.

Pracovní plošiny

Ať už podnikáte v jakémkoliv odvětví, pracovní plošiny jsou profesionální pomocník pro práci ve výškách. Díky nim se snadno dostanete během chvíle do požadované výšky, kde se můžete pohodlně a bezpečně věnovat Vaší práci.

Nůžkové a kloubové plošiny

Pracovních plošin je hned několik druhů. Patří sem nůžkové plošiny, které jsou vhodné pro pohyb kolmo vzhůru. Nůžkové pracovní plošiny mají vysokou nosnost koše. Oproti nůžkovým se kloubové plošiny hodí především tam, kde je třeba dosah do stran.

Pracovní plošiny nůžkové i kloubové seženete jako dieselové nebo elektrické. Elektrická varianta se hodí pouze na zpevněné podklady. Dieselové verze můžete využít i na nezpevněném podkladu a snáze se pohybují i v náročných podmínkách.

Přívěsné plošiny

Velkou výhodou přívěsných plošin je možnost zapojení za auto a dovezení na dané místo. Přívěsná pracovní plošina je vhodná i do náročnějšího terénu díky hydraulickým nohám, které vyrovnávají nerovnosti. Pohon může zabezpečovat akumulátor nebo dieselový agregát.

Pronájem plošin

Pokud se Vám pracovní plošinu nechce kupovat, je možné si ji vypůjčit. Firmy dnes nabízí pronájem plošin i s dopravou na místo určení. V půjčovně plošin Vám i poradí, jaký typ pracovní plošiny se Vám bude hodit nebo za jaké auto přívěsnou plošinu zapojit.

Servis plošin

V případě, že máte technické problémy se zakoupenou nebo půjčenou plošinou, navštivte autorizovaného prodejce nebo servis plošin. Servisní práce na plošinách zajišťuje téměř každá specializovaná prodejna nebo půjčovna plošin.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

0 Comments

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.