Expanzo-volně dostupná databáze firem

Published by prace@logbookie.eu on

Společnost DHO, s.r.o. spouští Beta verzi projektu Expanzo.com. Jedná se o největší volně dostupnou databázi českých a zahraničních firem, jaká byla dosud v České republice zprovozněna a nabídnuta veřejnosti.

Zároveň se jedná o rozcestník služeb, které jejich provozovatel plánuje postupně propojovat.

V průběhu provozu beta verze Expanzo.com bude navyšována velikost databáze až na více než 67 milionů firem na jednom místě. Cílem projektu Expanzo.com je neustále rozšiřovat a aktualizovat celosvětový rejstřík všech subjektů a to od podnikajících fyzických osob, přes drobné podnikatele, až po největší firmy a vytvořit tak jednu z největších podnikatelských databází na světě. Zároveň Expanzo nabídne služby, které budou umožňovat práci se samotnými daty, tedy nejen jejich prosté zobrazení.

Expanzo.com je databáze firem z více než 80 zemí světa, je zde například: USA, Německo, Česká republika, Velká Británie, Kanada, Austrálie, Švýcarsko, Nizozemí, Belgie, Rakousko, Francie, Dánsko, Kolumbie, Norsko, Lotyšsko, Itálie, Mexiko, Hong Kong, Brazílie, Japonsko, Singapur, Nový Zéland, Finsko, Turecko atd.

Kromě této databáze je možné na serveru zakoupit specializované databáze firem dle jednotlivých států světa, jejichž okruh působnosti byl dopředu prověřen nebo zpracovat poptávku a vytvořit balíček z databáze čítající více jak 220 milionů firem.

http://www.expanzo.com/cs

 


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

0 Comments

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.