Přírodní medicína, kosmetika a doplňky stravy

Published by smichule on

Je vám blízký celostní přístup k člověku a přírodní medicína? Pak vás jistě zaujmou i zdravé produkty, které působí v mnoha stupních na lidský organismus. Firma energy group spolupracuje s mnoha vynikajícími a certifikovanými výrobci přírodních produktů k vnějšímu i vnitřnímu použití. Pilířem jsou produkty Energy, které daly e-shopu a také klubu pro zdraví brno svůj název. Jedná se totiž o energy klub brno. Zde vám rádi pomohou s vašimi zdravotními potížemi, můžete je zkonzultovat s odborníky, využít různé přístroje pro diagnostiku a léčbu a také si nechat doporučit ty nejlepší výrobky.

Praktické balíčky pro vaše lepší zdraví

Pro mnoho nemocí a stavů nabízí tento klub speciální zdravé balíčky. Každý z nich obsahuje několik produktů, které mají při vynikající výsledky jak při použití samostatně, tak i při užívání společném. Můžete si koupit balíček na artrózu, klimakterium, obezitu, těhotenství, cukrovku, vysoký tlak, chřipku, chronické záněty, bolesti zad, úpravu hladiny cholesterolu, obezitu nebo neplodnost. Obsahují několik produktů, které se vzájemně doplňují a ještě zvyšují svou jednotlivou účinnost. Tyto doplňky stravy, kapky, krémy nebo kapsle vám určitě pomohou.

Bylinné koncentráty, pilíř nabídky

Pilířem nabídky firmy Energy jsou bylinné koncentráty brno. Pět základních koncentrátů tvoří patentovaný a ucelený systém zvaný Regenerace v pentagramu. Je založen na propojení těla a mysli člověka. Jedná se i bioinformační přípravky, které ovlivňují tělesné orgány i centra v mozku. Léčebný účinek je zesílený a harmonizuje se energetický systém jako celek. Těchto pět koncentrátů koresponduje s pěti základními prvky, jejich součinnost je podle tradiční čínské medicíny cestou ke zdraví. Koupit si můžete i přírodní vlasovou kosmetiku a pěstící kosmetiku, založené na tomto principu.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

0 Comments

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.