Správný průběh stavby či rekonstrukce zajistí jedině stavební dozor

Published by Bouchner on

Máte v plánu výstavbu rodinného domu nebo objektu podobného typu? Nebo potřebujete provést rozsáhlou rekonstrukci? Pak vám určitě přijde vhod technický dozor či stavební dozor, který zajistí, že vše proběhne tak jak má. Stavební dozor či technický dozor je pak navíc dle zákona nezbytností. Z toho důvodu na nic nečekejte a vyberte si takový, který vám zajistí kvalitu poskytnutých služeb.

Ulehčete si výstavbu s profesionálním dozorem

Hledáte toho správného člověka vykonávajícího stavební dozor nebo technický dozor? Pak se rozhodně obraťte na web stavbyadozory.cz, kde je k dispozici široká nabídka profesionálních služeb. Tyto služby představuje kromě jiného i stavební nebo technický dozor investora, vyřízení přejímky domu nebo bytu, zastupování ve všech fázích projektování (už od vytvoření projektové dokumentace až po samotnou kolaudaci stavby), zajištění výkonu funkce koordinátora BOZP nebo třeba poskytnutí odborného poradenství. Prakticky nezáleží na tom, zda vás čeká realizace malé nebo větší stavby, roli dozoru a jeho výběr není radno podceňovat.

Technický dozor pro čerpání finančních prostředků z veřejných rozpočtů

Zákon přesně definuje, v jakých konkrétních případech se bez takovéhoto dozoru neobejdete. Stavební dozor je povinností pro každého, kdo staví svépomocí. Stavební dozor pak společně se stavebníkem provádí kontrolu nad dodržováním všech předpisů. Technický dozor je pak nutně potřeba tam, kde je využíváno financí z veřejných zdrojů. Tak to ukládá stavební zákon. Ve specifických případech toto tedy nelze zanedbat.

Co je tedy technický dozor investora a co přesně má na starosti? Tento člověk je k dispozici investorovi a radí mu například již v projektovací fázi. Dokáže vám tak klidně ušetřit nemalé peníze. Pak také kontroluje průběh stavby a dohlíží na případné problémy. Na webových stránkách stavbyadozory.cz si je možné vyhledat kvalitní dozor, který dokáže vše podstatné zařídit za vás, a ušetří vám tak čas a sníží výdaje.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

0 Comments

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.