Oprava autoskla je hračka

Published by Rygi on

Rozbité sklo v autě opravdu dokáže zkazit náladu. Ať už se stanete obětí dopravní nehody nebo vám vůz poškodí nějaký zloděj či vandal, je velký problém, když se auto stane nepojízdným, obzvlášť když ho ještě dnes bezodkladně potřebujete. V takovém případě stačí kontaktovat profesionální opravnu autoskel v ČR – společnost AUTOSKLO S.O.S. NON-STOP, která je nepřetržitě připravena k vašim službám.

Když nechcete dlouho čekat na opravu svého automobilu

V AUTOSKLO S.O.S. se specializují na expresní výměny bočních, zadních i čelních oken, které zde realizují již do 2 hodin od přistavení vozu. Firma působí na dvou místech v Praze – v Praze 4 v Michli a na Praze 7 v Holešovicích. Stačí sem tedy svůj vůz nechat dovést a počkat na jeho opravu. Jestli si během čekání skočíte na oběd nebo na kávu či si své auto vyzvednete až po pracovní době, to záleží pouze na vás.

Výměna autoskla v tom nejrychlejším možném termínu je zde však zaručena. Jestliže se do servisu osobně nemůžete dostavit, mohou auto zavést i na vámi požadované místo, a to zcela zdarma. Může se stát, že váš vůz nebude mít běžné sklo, ale nějaké atypické. V takovém případě je doba dodání maximálně 48 hodin. O termínu však budete včas informováni.

Co zaručuje tak rychlý postup? Ve firmě využívají kvalitní materiály i technologie, konkrétně lepidla značek WÜRTH a BETASEL, která perfektně drží na svém místě. Vaše nové autosklo bude tak od originálního opravdu k nerozeznání.

Další doplňkové služby

Jestliže si nechcete pouze nechat vyměnit autosklo, ale uvažujete, že byste svému vozu dopřáli i další nadstandardní péči, můžete zde využít profesionálního čištění interiéru moderní italskou technologií FRABER. Čištění probíhá suchou i mokrou metodou. Věříme, že s výsledkem budete spokojeni.

Firma AUTOSKLO S.O.S. funguje non-stop, můžete ji tak kontaktovat v kteroukoliv denní i noční hodinu a domluvit se na konkrétním postupu, aby váš vůz byl co nejdříve zase pojízdný.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

0 Comments

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.