Účinný bezúdržbový betonový plot

Published by nebthet on

Vede kolem vašeho domku starý plot a rádi byste jej obměnili? Důležité je zvolení toho správného typu oplocení. Jestliže je pro vás klíčová univerzálnost, betonový plot je zajisté tou správnou volbou právě pro vás. S betonovým plotem se dají velmi snadno kombinovat dekorativní motivy, barevné prvky, doplňkové materiály a také jeho výška. Výška plotu je klíčovým rozhodnutím při dostatku soukromí. Jestliže máte rádi své sousedy a okolní svět, můžete zvolit nižší plot. Pokud se ale ve svém domě chcete cítit útulně a bezpečně, rozhodněte se pro vyšší oplocení. Betonový plot je velmi nenáročný na údržbu, a tak se nemusíte obávat dalších nákladů.

Máte strach, že se betonový plot časem poničí díky silnému působení deště, sněhu, mrazu nebo slunečního žáru? Kdepak, žádný strach nehrozí, protože beton je vysoce kvalitní materiál odolný vůči všem přírodním vlivům a jeho životnost je tak velmi dlouhá. Betonové ploty můžete vybírat s nejrůznějšími dekory a zdobícími prvky, aby plot nebyl nudný a fádní. Celkový plot je tvořen z betonových sloupků a panelů. Jak panely, tak i sloupky mohou být dekorovány například imitací cihel nebo štípaného kamene. Barvu plotu můžete podřídit zvolenému dekoru. Jestliže jste zvolili cihlový dekor, vhodná barva je v odstínu červené nebo hnědé. Pro štípaný kámen se hodí spíše barva šedá nebo přírodní.

Posledním dekorativním prvkem je zakončení betonového plotu, tedy panel, který je v horní části plotu. Plot může být jednoduše rovný nebo velmi dobře oku ladí panel ve tvaru oblouku, který může mít také různá zdobení či motivy. Unikátně působí i ozdobná mřížka nebo panely s dřevěnými prvky, které perfektně doladí plot i celý dům. Betonové ploty mohou být zdobené z jedné strany nebo si můžete zvolit oboustranný dekor, který bude k vidění z vnější i vnitřní strany. Oboustranný plot je výbornou estetickou variantou pro vaše útulné bydlení.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

0 Comments

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.