Našla jsem snubní prsteny

Published by prvni-pozice.com on

Letos na dovolené jsem našla snubní prsteny. Ležely v písku na pláži. Já jsem si se svým synem hrála v písku. Byla to tedy jen náhoda, že jsem na ně narazila. Samozřejmě jejich majitele neznám a silně pochybuji o tom, že bych jej snad sama vypátrala. Rozhodla jsem se, že je odnesu na recepci do našeho hotelu a poprosím je tam, zda mi nemohli všem hostům oznámit, že se na pláži našly snubní prsteny. Recepční byla velice ochotná a slíbila mi, že udělá maximuim pro to, aby se jejich majitelé našli.

Komu snubní prsteny patřily?

Já majitele osobně neznám, ale vím jen to, že se o snubní prsteny nakonec někdo přihlásil. Já jsem je tam donesla a v den odjezdu mi oznámila recepční, že se jejich majitel našel. Prý byl moc rád a děkoval. Z toho mám samozřejmě velkou radost. I já bych byla šťastná, kdyby někdo jednal stejně jako já. S manželem ovšem snubní prsteny na pláž nenosíme.

Kde snubní prsteny necháváme?

Když jdeme na pláž či k bazénu, tak si automaticky snubní prsteny sundáváme a necháváme je v jendom z nočních stolků. Už se nám několikrát stalo, že jsme je pak někde hledali, ale vždykcy jsme je našli. Raději je na začátku dovolené sundáme a při odjezdu si je zase nasadíme. Mě by mrzelo, kdybychom snubní prsteny ztratili.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup
Categories: Ostatní

0 Comments

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.