Jak vybrat správné ložiska?

Published by Rygi on

Naše obchodní společnost vznikla už v roce 1991, kdy jsme na tuzemském trhu nabídli špičková valivá ložiska od prestižní americké firmy Rollway. Od té doby jsme jejím výhradním dovozcem. Spolupráce s tímto obchodním partnerem nás těší a jsme na ni hrdí, protože firma Rollway vyrobila první ložiska už v roce 1908 a od té doby se neustále zdokonaluje. Její tradice i zkušenosti jsou mimořádně bohaté a v současnosti nabízí v oblasti valivých ložisek zcela kompletní sortiment.

My jsme šli ale v našem podnikání ještě dál. Abychom vyhověli všem zákazníkům, portfolio výrobků v tomto segmentu jsme postupně rozšířili i o další druhy ložisek Orientovali jsme se především na výrobce v evropské a asijské oblasti a nejdůležitějším kritériem pro nás byla zejména kvalita výrobků. Díky tomu můžeme deklarovat jejich vysokou jakost a spolehlivost.

V naší nabídce jsou tedy valivá ložiska, ložisková tělesa, velkorozměrová ložiska, lineární technika, ale i ložiska do vysokých teplot nebo výkresová ložiska. Pokud by se přeci jen stalo, že zákazník u nás nenajde, co potřebuje, jsme schopni vyjít mu maximálně vstříc. To znamená, že zajistíme ložiska i od těch výrobců, kteří nepatří k našim stálým obchodním partnerům.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

0 Comments

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.