Kde mi opraví turbodmychadlo?

Published by prvni-pozice.com on

Řeším jeden pomrně důležitý problém. Potřebuji opravit turbodmychadlo a nevím na koho bych se mohla obrátit. Mohli byste mi někoho doporučit? Já jsem nikdy nic takového neřešila. Vlastně tohle je moje první velká závada na mém autě. Nikdy jsem jej nemusela opravovat a tak žádný dobrý servis neznám. Ani nevím, jak se turbodmychadlo rozbilo. Z ničeho nic se jízdní vlastnosti auta zhoršily a já dlouho nevěděla, co to způsobilo.

Kdy chci mít turbodmychadlo opravené?

Obávám se toho, že mi nikdo neopraví turbodmychadlo brzy. Nerada bych čekala na začátek dalšího roku. Mezi vánočními svátky chci odjet na hory a nerada bych tuto dovolenou rušila. Potřebuji tedy, aby mi auto opravili do Vánoc. To je ještě měsíc čas, tak snad se mi podaří najít někdl, kdo bude schopen mi turbodmychadlo opravit.

Jak turbodmychadlo funguje?

Tak to je pro mě záhadou. Já ani nevím, jak takové turbodmychadlo vypadá. Autům obecně vůbec nerozumím. Nejsem technicky založený člověk a tak se v těchto věcech opravdu vůbec nevyznbám. Budu tedy moc ráda, když se tu najde někdo, kdo by mi to objasnil a popřídadě i doporučil nějakou firmu, kde by mi turbodmychadlo opravili. Moc se na vaše reakce těším. Snad mi někdo z Vás pomůže.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup
Categories: Ostatní

0 Comments

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.