Máte prakticky zařízenou ložnici?

Published by redakce on

Přehoz DOMINA uni tm. hnědá 28

Pohled na zařízení ložnice může být pro každého z nás naprosto jiný. Někdo bude mít ložnici raději funkční, bez zbytečností, někdo si naopak potrpí na detaily.

Dva pohledy na zařízení ložnice

Každý z nás má jiný pohled na bydlení jako takové. Někdo dá raději přednost funkčnosti před krásou, někdo si potrpí na detaily a dekorace všeho druhu. Pojďme se podívat na tyto dva úhly pohledu trochu detailněji a povědět si, jaké vychytávky se zde dají použít.

Ložnice pro princeznu

Pohádková ložnice je jistě sen mnoha žen. V takové ložnici nesmí chybět postel s nebesy z baldachýnu, který večer vyvolává příjemný pocit bezpečí a při odpoledním odpočinku může pěkně utlumit světlo. Nebesa by měla být tvořena z hedvábí nebo jiných kvalitních materiálů. Určitě zde najde místo nějaký krásný přehoz na postel, například saténový nebo prošívaný. Na zastlanou postel s přehozem rozhodně patří pěkné ozdobné polštářky. Takovou ložnici, můžeme doplnit nábytkem se starožitným nádechem. Určitě je však lepší volit nábytek světlejší barvy, který příjemně doplní a provzdušní celou ložnici. Může zde být například starožitný kosmetický stolek se zrcadle pro dámy, doplněný nočními stolky stejného tipu. Určitě budeme velký důraz klást také na záclony a závěsy. Opět se lépe budou hodit ozdobné závěsy z kvalitních materiálů.

Přehoz DOMINA uni tm. hnědá 28

Funkční ložnice bez zbytečností

Pro někoho je to funkčnost a co nejmenší nárok na údržbu na prvním místě. Jinak tomu není ani u ložnic. Minimalizmus je životní styl a někdo už si ani nedokáže představit žít jinak. Nic to ovšem neubírá skromnějšímu, a hlavně jednoduššímu vybavení na jeho kvalitě. Rozhodně zde neplatí, že funkční a bezúdržbové vybavení by snad bylo levnější než výše zmíněné. Jde opravdu spíše o celkový pohled na způsob života, a proto zde nelze říci, že by snad jedna varianta byla lepší než ta druhá. Ve funkční ložnici bude kladen důraz na jednoduché vybavení, které nepotřebuje žádné zvláštní zacházení. Čisté prostory, které se jednoduše uklízí a kde nejsou žádné zbytečnosti. Ať už si vyberete jakoukoliv variantu, vždy byste se ve své ložnici měli cítit bezpečně a příjemně. Doporučují se spíše světlé barvy výmalby a celkově vybavení ve světlých tonech. To jistě přispěje k dobrému pocitu ve vaší vysněné ložnici, příjemnému spaní, ale i odpočinku během dne, kdy na vás z ničeho nic přijde únava.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

0 Comments

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.