Virtuální kancelář s profesionálním zázemím

Published by janprofik on

Závidíte podnikatelským subjektům a velikým společnostem jejich lukrativní adresy na vizitkách a nejrůznějších dokumentech? Naprosto prestižní adresy, které zvyšují vnímání důležitosti jejich podnikání? Pak nezoufejte, protože tato místa si můžete dopřát i vy. Pomohou vám v tom virtuální kanceláře, které vás oprostí od vysokých měsíčních nákladů v řádu někdy až desítek tisíc korun.

Uspokojením vám totiž budou ony zmiňované virtuální kanceláře, nikoliv ty fyzické, i když těchto prostor lze využít samozřejmě také. Za velice slibných cenových podmínek si totiž pořídíte špičkovou adresu, kterou můžete v oficiálních materiálech používat opravdu všude. Vaše firma totiž bude registrována v rámci virtuální kanceláře na tom nejlukrativnějším místě, přímo v centru velkoměsta. 

Zkuste virtuální kancelář

Virtuální kancelář představuje mnohem levnější variantu, než je pronajatá fyzická kancelář. Ušetříte náklady na provoz, jako je nájem, spotřeba elektřiny, zaměstnání kontaktní osoby apod. Výhodou je, že virtuální kanceláře fungují jako klasické, dobře vybavené kancelářské centrum – máte k dispozici administrativní zázemí i cateringové služby. Vaši klienti se tam bez problému dovolají a spojí se s pracovníky kanceláře. Ve většině případů se jedná o společný nájem s dalšími nájemci.

Přiblížení programů virtuální kanceláře

Mezi nejstarší provozovatele služeb virtuální kanceláře patří společnost Profi-kancelář. Na jednom místě máte nejenom virtuální kancelář, ale také získáte založení firmy, zákaznickou linku, podporu logistiky, administrativu, provoz společnosti, obsluhu zákazníků, vedení účetnictví apod. Můžete využít virtuální kancelář ve třech variantách: Mini-sídlo, Profi-sídlo a Profi-kancelář. Mini-sídlo představuje základní variantu nabídky, která obsahuje sídlo společnosti nebo kontaktní adresu firmy. Nejčastěji využívaný program je Profi-sídlo, který představuje standardní variantu, která obsahuje sídlo společnosti nebo kontaktní adresu firmy, měsíční přeposílání korespondence, pevnou linku s přesměrováním na váš tel. K dispozici vám bude zasedací místnost pro jednání s úřady zdarma. Poslední možností je komplexní servis programu Profi-kancelář, tedy poskytnutí virtuální kanceláře s rozšířenými službami druhé zmíněné varianty: pošta vám bude přeposílána týdně, telefonní linku získáte s operátorem, který se představí vašim jménem, přepojí klienta na vás, případně převezme vzkaz. Zasedací místnost budete moci využívat 2 hod. měsíčně zdarma. Získáte také 20% slevu na pronájem kanceláře, zasedačky a další služby.

Shrnutí hlavních programů virtuální kanceláře:

  • MINI-SÍDLO (základní program)
  • PROFI-SÍDLO (standardní program virtuální kanceláře)
  • PROFI KANCELÁŘ (virtuální kancelář pro náročné klienty)

Více o programech a cenách naleznete zde:
www.profi-kancelar.cz/cenik-virtualni-kancelar-sidlo-firmy

Virtuální kancelář u společnosti Profi-kancelář s.r.o. je k dispozici v kancelářských centrech na adrese Praha 2 – Karlovo náměstí a Praha 3 – Husinecká ulice.

Bližší informace získáte na profilu společnosti virtuální kancelář (facebook) nebo na bezplatné zákaznické lince 800 880 110.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup