Žaluzie na míru do oken

Published by rollex-interier on

Světlo i soukromí

Pro stínění oken a poskytnutí soukromí jsou interiérové žaluzie velmi vhodný doplněk. I při nesklopených lamelách nabízejí v místnosti dostatek soukromí před pohledy zvenčí. Přitom propouštějí světlá a místnost zůstává dostatečně světlá. To je jednou hlavních výhod systému naklápěcích žaluzií.
Tento populární systém je využíván pro horizontální žaluzie všech typů a také pro vertikální žaluzie.
I přesto že vertikální žaluzie působí zcela dojmem, protože má látkové lamely, které jsou zavěšeny z horní kolejnice, stále se jedná o žaluzii s natáčením lamel, které je možno stahovat na stranu. Zůstávají tedy stejné výhody jako u žaluzie horizontální. Vertikální mají přidanou hodnotu ve velmi elegantním designu, takže zároveň slouží jako zajímavá dekorace interiéru. Další výhodou vertikálních žaluzií je vhodná konstrukce pro velké plochy. Mohou tedy být instalovány přes celou stěnu i ve velkých prostorech.
Konstrukce horizontální žaluzie má omezené možnosti šířky a hliníkové lamely na větších plochách působí těžkopádně. Proto se horizontální žaluzie montují především do oken.

Žaluzie do plastových oken – skvělá volba

žaluzie do plastových oken

žaluzie do plastových oken

V poslední době jsou nejprodávanější horizontální žaluzie do plastových oken. Ty byly speciálně navrženy pro montáž do plastových oken a euro oken. Jsou to žaluzie na míru vyrobené na míru každého okna. Díky svojí konstrukci a úzkému profilu horní lišty, vytváří s plastovým oknem vizuálně jeden harmonický celek a nijak neruší charakter okna.

Nejlepší cena

Klasické horizontální žaluzie je možné instalovat na všechny typy oken. Ti, kteří dávají přednost přírodním materiálům, si mohou vybrat také z nabídky exkluzivních celodřevěných žaluzií. Pro dřevěné žaluzie jsou požity pouze kvalitní dřeviny a dodávají interiéru jedinečnou atmosféru. Ceny dřevěných žaluzií se však pohybují mnohem výše než u hliníkových. Hliníkové horizontální žaluzie přes svoje nesporné kvality patří k nejlevnějším stínícím doplňkům na trhu se stínící technikou.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

1 Comment

rollex-interier · 20.11.2014 at 12.12

Více na eshop se stínící technikou http://www.zaluzie-rolety.com/

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.