Hezký nábytek – Čilek

Published by tp on

MŮJ POKOJ – MŮJ SVĚT!

Nejdůležitější místo v životě dítěte – od nejútlejšího věku až do období dospívání  – je jeho pokoj.  Z tohoto důvodu navrhujeme a vyrábíme dětský nábytek v originálním a přitom praktickém designu – tak, aby každý náš dětský pokoj zvládnul „ubytovat“ všechny dětské sny, kamarády, vše potřebné pro studium i každou dětskou hru a zábavu.

Jste připraveni vybrat si svůj pokoj Čilek?

UŽIJTE SI VÝBĚR A NÁKUP DĚTSKÉHO A STUDENTSKÉHO NÁBYTKU ČILEK!

JAKÉ JSOU VAŠE MOŽNOSTI A VÝHODY?

Dětský a studentský nábytek Čilek je navrhován a vyráběn s ohledem na věk a pohlaví dítěte, především ale s důrazem na mimořádnou kvalitu a bezpečnost dětského nábytku i veškerých doplňků.

Nemusíte kupovat vždy to nejlevnější, a přesto nakupujete  ekonomicky! Vzhledem k nadčasovému designu dětského nábytku Čilek a k jeho mimořádné kvalitě – ano, opravdu máte garantovánu záruku 5 let – je pořízení dětského a studentského nábytku Čilek mimořádně výhodnou investicí. Tato skutečnost je jen podpořena faktem, že mnoho našich služeb získáváte zdarma (odborné poradenství, zpracování 3D návrhů dětského pokoje, uskladnění nábytku do doby, než je pokoj připraven k jeho nastěhování, doprava do určité vzdálenosti) nebo za velmi nízké ceny (doprava na větší vzdálenosti, montáž nábytku, pokud ji požadujete).

Nedělejte kompromisy, když nemusíte! To, že téměř polovina všech dětí trpí různými alergiemi, že většina dětských úrazů se přihodí v domácím prostředí, to jsou informace podložené statistikou. Vy nyní můžete Vašemu potomkovi pořídit dětský nábytek, který splňuje ta nejpřísnější kritéria bezpečnosti.

EXISTUJE SKUTEČNĚ BEZPEČNÝ DĚTSKÝ NÁBYTEK?

Ano, značka Čilek si označení skutečně bezpečný dětský nábytek zasluhuje plnou měrou. Samozřejmě toto hodnocení je dáno nezávislým posouzením na specializovaných pracovištích. Nejvíce jsme pyšní na certifikáty německé firmy LGA. GS certifikace je nejvyšší ocenění kvality a bezpečnosti (nejen u dětského nábytku), které může výrobce získat.

Mimo jiné to tedy znamená, že dětský a studentský nábytek Čilek je navrhován a vyráběn v souladu s přísnými bezpečnostními standardy platnými v rámci EU – pracujeme vždy jen s antikarcinogenními a antibakteriálními materiály, které vždy zpracováváme nejmodernějšími technologiemi.

Nezapomínáme ani na zvídavou a často dobrodružnou dětskou přirozenost       a v každém ohledu především těmto vlastnostem přizpůsobujeme všechny prvky našeho dětského nábytku – i tento fakt patří mezi důvody, proč je dětský a studentský nábytek Čilek skutečně bezpečný a vy s jeho pomocí můžete pro své děti vytvořit nejen originální prostředí, ale také místo, kde budou vaše děti v bezpečí.

 


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup