Jak nalézt levné letenky?

Published by tp on

Jak nalézt levné letenky?

Pro nalezení levných letenek je k dispozici na internetu široká škála serverů. Jedním z nich je i server letenky-servis.cz. Pro nalezení levné letenky je důležité načasování. Čím dříve si letenku zarezervujete, tím méně Vás bude stát. Nicméně občas letecké společnosti zadávají do systémů na poslední chvíli tzv. speciální nabídky – to je nabídky většinou na slabě zaplněná letadla. Ty je vhodné samozřejmě také sledovat.

Většinou bývá levnější a efektivnější zarezervovat si letenku přímou, to je bez přestupu. Ušetří se totiž za letištní poplatky. Občas se však zvláště u dalekých destinací vyplatí zvážit i možnost zakoupení levné letenky s přestupem např. v Německu, kde jsou tradičně určité letenky levnější než v ČR.

Pokud se chystáte na klasickou dovolenou, většinou býváte pryč 7, 10 nebo 14 dní. V těchto případech nebývá od věci zvolit dovolenou spojenou s komplexními službami cestovní kanceláře, které mají pro tyto účely a termíny nasmlouvané lepší ceny s dopravci. Věnujte samozřejmě pozornost podmínkám té které společnosti, protože občas bývají různé „záludnosti“ viditelné až na finální smlouvě.

 


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup
Categories: Ostatní