reklamní a dárkové předměty

Published by tp on

Nevíte si rady, jak udělat zajímavou reklamní kampaň na významné události nebo akci? Nechte si od nás vyrobit reklamní láhve kvalitní pramenité vody s Vaší etiketou. S touto novinkou přicházíme v oblasti reklamy a propagace v tomto roce, buďte proto mezi prvními, kdo zaujme netradičním způsobem. Vaše voda s vlastní etiketou zaručeně upoutá pozornost a sklidí úspěch.

Proč zrovna reklamní vodu?

Reklamní voda přinese v prvé řadě osvěžení Vašim klientům a návštěvníkům. Reklamní voda se stane Vaší úžasnou vizitkou na významné firemní akci, veletrhu nebo firemním školení. Pomocí reklamní vody je možné propagovat například nejrůznější eventy, oslavy, koncertní akce, sportovní události a mnohé další. Nabízíte Vašim klientům a návštěvníkům občerstvení? Nabídněte jim kvalitní vodu vlastní značky. V případě reklamní vody se nemusíte se obávat velkých investic. Nabízíme velmi příznivé ceny a množstevní slevy. Vodu s vlastní etiketou můžete mít od 10,- Kč/ks.

Jedinečné vlastnosti vody a obalového designu

Pro reklamní účely máme pro Vás kvalitní pramenitou vodu, čerpanou z podzemního jezera v ČR s nízkým obsahem sodíku a optimální celkovou mineralizací. Složením a chutí připomíná vodu EVIAN. Reklamní voda je deklarována jako voda kojenecká, ideální pro pitný režim, nezatěžuje organismus, ideální pro sodíkovou dietu a je neustále pod dohledem akreditované laboratoře. Reklamní vodu můžete mít neperlivou a jemně perlivou.

Plastové a skleněné láhve mají vlastní neotřelý design, díky kterému jsou odlišné od balených vod výrobců klasických lahví z prodejen a obchodů. Etikety jsou vyráběny z pevné samolepicí fólie a je téměř nemožné je z láhve strhnout. Povrch fólie je vysoce lesklý a odolný oděru. Celá etiketa je Vaše reklamní plocha. Etiketu tak můžete využít jak pro propagaci pouze Vaší společnosti nebo organizace, tak i Vašich sponzorů a partnerů. Máte tak možnost reklamy za pár korun. Další možnost je barevnost uzávěrů, nabízíme modré, zelené, červené a bílé varianty uzávěrů. Vody dodáváme v plastových láhvích o objemu 0,5l a 1,5l a skleněných láhvích 0,7l.

S vlastní balenou vodou zaujmete každého

Vydali jsme se v oblasti realizace reklamních předmětů netradiční cestou. Jednoduše děláme reklamní servis jinak. Trh je plný okoukaných reklamních předmětů jako jsou propisky, klíčenky, míčky, letáčky a další. Vodu s Vaší etiketou uvítá pro osvěžení úplně každý a dobře navržená etiketa nenechá nikoho bez povšimnutí.

Rádi děláme kompletní servis, kdy se o nic nemusíte starat. Proto je samozřejmostí i zajištění nejvýhodnější dopravy a pomoc s grafickými návrhy etikety.

Bc Roman Pinkava

Basecampagency


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup