Štědrý den s vůní benzínu

Published by tp on

Štědrý den s vůní benzínu

Vánoce se blíží a vybrat ten pravý vánoční dárek může být poměrně komplikovaná záležitost. Tím spíš, pokud máte ve svém okolí cílevědomého muže, kterého neuspokojí jen tak něco. Nepochybně ale uděláte dojem ve chvíli, kdy mu nabídnete projížďku ve Ferrari. Už samotný název značky zaútočí na smyslovou soustavu a probouzí v hlavě představy o řvoucích motorech, stádech koní pod naleštěnou kapotou, voňavé kůži v interiéru a rychlosti daleko za povoleným limitem. Ferrari znamená nekompromisní sportovní luxus a i když se pod stromeček jen těžko vejde, poukázka na projížďku v něm potěší každého.

Made in Italy

Co vás napadne jako první, když se řekne Itálie? Pizza, mafie a v neposlední řadě Ferrari. Automobilka, která přestala dělat kompromisy a neustále zásobuje svět sportovními auty. Ta získávají množství ocenění ať už u veřejnosti nebo na závodních okruzích. Její auta útočí na všechny smysly a je jen na vás, kdy podlehnete volání Ferrari. Bude to už ve chvíli, kdy uvidíte nízkou siluetu auta, čekající až bude moci vyrazit kupředu? Nebo v okamžiku, kdy usednete do sportovních sedaček a obklopí vás precizní ruční práce a voňavá a měkká kůže? Buďte originální a věnujte projížďku v tomto luxusním voze jako nevšední vánoční dárek. Obdarovaný zajisté ocení Vaši originalitu!

Drahý, co to auto vlastně umí?

Víkend plný rychlosti a adrenalinu, to je ten pravý vánoční dárek pro akční povahy!

Celé jméno vašeho automobilového skvostu je Ferrari 360 Modena F1. Pod kapotou se mu prohání 400 koní, rychlostí 100 km/h pojedete už 4,5 sekundy po startu a maximální rychlost atakuje magických 300 km/h. Interiér snese nepřísnější měřítka luxusu i sportovního designu. Spolujezdci jsou samozřejmě povoleni a dokonce doporučeni kvůli silnějšímu zážitku.

 


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup
Categories: Ostatní