Ubytování Břeclav

Published by tp on

Ubytování Břeclav

Abyste si užili perfektní dovolenou nebo prodloužený víkend, nemusíte jezdit do zahraničí. Břeclav a její okolí nabízí možnosti nejenom pro odpočinek, ale také pro aktivní dovolenou s celou rodinou.

Najdete zde mnoho historických a architektonicky krásných památek, krásnou přírodu a nespočet možností pro relaxaci. Mezi oblíbené turistické cíle tohoto regionu bezpochyby patří zámky Lednice, Valtice nebo Janův hrad. Neméně oblíbené jsou však i výlety do okolní přirody, ať už se vydáte pěšky nebo na kole. Pokud nechcete svou dovolenou trávit aktivně, můžete využít bohatého rekreačního zázemí, které Břeclav a její okolí nabízí. Jen 6 km od města Břeclav jsou Lázně Lednice, kde si můžete vyzkoušet léčivé prameny, masáže celého těla, jodo-bromové nebo perličkové koupele.

Hledáte-li kvalitní a levné ubytování v Břeclavi, vyzkoušejte ubytovnu na Zimním stadionu, která se nachazí hned vedle Břeclavského zámku a vedle turistické cyklostezky vedoucí Lednicko-valtickým areálem. Najdete tu standardně zařízené pokoje, příjemný personál a skvělou restauraci. Pro náročnější hosty, je tu možnost ubytování v penzionu Grácie.

 


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup
Categories: Ostatní