Víkendové pobyty

Published by tp on

Víkendové pobyty

Velmi žádané jsou pobyty věnované speciálně dvojicím – zamilovaným párům, anebo dvojici přátel. Můžete relaxovat, můžete si užívat sportu, můžete cokoliv chcete a nechat se rozmazlovat personálem hotelu. Nevíte, jak originálně strávit své líbánky? Pak je zde spousta možností, jak strávit jen se svou láskou dva až tři dny v kouzelném prostředí – třeba v Mariánských lázních na Královské jízdě. Využít rozkoší víkendového pobytu je dokonalým způsobem, jak se mohou zamilovaní věnovat výhradně svým citům.

Víkendy určené přímo pro ženy v nabídce obsahují zkrášlující a relaxační procedury, uvolňující tělo i duši. Kde jinde si popovídat s nejlepší přítelkyní nerušeně od mužů a dětí, než v lázeňské koupeli nebo po příjemné masáži? Například na prodlouženém dámském víkendu v Poděbradech. Anebo udělejte něco pro své zdraví a vydejte se na víkendový pobyt pro dva v Trutnově, který je pro Vás připraven v tomto duchu.

Výhradně na Vaše zdraví je zaměřena sada relaxačních víkendů pro dva. Vyberte si místo podle svého vkusu a udělejte si radost. Z relaxačních pobytů mimo shon a každodenní starosti se navrátíte jako znovuzrození. Stačí jen odeslat objednávku a už se můžete těšit například na lázně ve Sliači nebo na wellness víkend v Mariánských lázních. Zde si užijete masáže, odpočinek v soláriu nebo v sauně.

 


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup
Categories: Ostatní