Heroik – Nákupní Galerie Nové Generace

Published by chavesak on

Vytvořily jsme novou nákupní galerii, která by měla v budoucnu nahradit zastaralé internetové nákupní  galerie, které sloužili pouze k prodeji zboží. Pokud si však vezmeme běžné kamenné nákupní galerie a srovnáme je s těmi, které se tváří jako nákupní galerie na internetu, zjistíme že starší internetové verze postrádají řadu prvků, které se v nákupních galeriích běžně vyskytují. Vezmeme si například, že si jdou lidé do nákupního centra dívat na filmy, popovídat si nebo nakoupit dárky. Nad tímto faktem jsme se pozastavily a několik měsíců jsme pracovali na vývoji nové nákupní galerie, která zákazníkům nabídne víc. Musíme nabídnout zákazníkům více než to co již mají a to je velká výzva.

Jsme parta mladých lidí, kteří se rozhodli udělat svět internetu zábavnější, pestřejší  a více propojený s komunitním životem na sociálních sítích. Nechtěli jsme však, aby zde byla pouze nákupní galerie. Chceme být ještě užitečnější a Heroik by měl i pomáhat. Vytvořily jsme projekt studentských značek, do kterého se může zapojit každý, kdo chce něco zajímavého vytvářet, vyrábí zajímavé originální produkty, nebo umí bavit lidi, zabývá se nějakým sportem a chce propagovat svojí činnost. Zde je místo i pro tvojí tvorbu. Studentské značky – To Vás Baví.

Prodáváme řadu světových značek a jejich sortiment neustále rozšiřujeme.  Mezi oblíbené značky patří ZIPPO, Victorinox, výrobky designového studia Kikkerland a řadu dalšího zboží pro Novou Generaci jako je yoyo od yoyofactory. K tomu vyrábíme svoje originální zboží Heroik – originální trika, tašky na notebook a desénové předměty. Náš design vyjadřuje naši životní filosofii, dělat ze světa lepší a zábavnější místo a přenést do něj sílu a odhodlání dělat To Co Nás Baví – videa, design a zábava. Jsme nová internetová nákupní galerie Nové generace. Naleznete zde Freestyle shop, hip hop oblečení, originální šperky KABU, kuřácké zboží, vodní dýmky, growshop, hry a hlavolamy, společenské hry a mnoho značkového zboží.

A pokud tě omrzí nakupování, můžeš zajít do naší video galerie, kde najdeš hodně zajímavých videí, možná tě nadchnou výuková tutorial videa, kde se můžeš naučit jak nově zakoupené zboží správně používat. Nebo může chatovat s přáteli přímo na našem webu, číst zajímavé články nebo se zapojit do podnikání a rozjet svůj vlastní projekt díky spolupráci s Heroikem. Děkujeme, že jste s námi.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup