Sháníte levné ubytování Břeclav? Máme pro vás řešení!

Published by chavesak on

Přestěhovali jste se do Břeclavi za prací nebo studiem? Nebo jste sem přijeli obdivovat místní kulturní, přírodní a historické památky? Hledáte zde své nové bydlení, kterému však nechcete obětovat celé kapesné nebo měsíční výplatu? Zaměřte se na rodinnou ubytovnu v Břeclavi, která je vzdálená pouhých 500 metrů od samotného centra města. Ubytovna nabízí celkem 74 lůžek, které jsou rozděleny v jedno, dvou, tří až pěti lůžkových, kvalitně vybavených, pokojích.

Kvalitní ubytování a široká škála služeb
Jednotlivé pokoje jsou doplněny o lednici, plazmovou televizi, postel včetně ložního prádla a nábytek. Hygiena je u nás na prvním místě! Věříme, že dokážeme poskytnout levné ubytování Břeclav také náročnějším zájemcům. Kromě levného a kvalitního ubytování nabízíme celou škálu služeb, které zahrnují WIFI ZDARMA, úschovnu kol a parkování v bezprostřední blízkosti areálu, možnost večerního posezení u grilu, praní prádla za poplatek, stravování v místní kantýně i zapůjčení nádobí pro vlastní přípravu pokrmů. Ubytovna se nachází přibližně 10 minut od vlakového a autobusového nádraží. Ubytovat se u nás můžete již za 250 Kč na noc!

Vše pro váš komfort
Ubytovna Břeclav se vyznačuje příjemnou rodinnou atmosférou i ochotným personálem. Nabízíme celoroční ubytování pro jednotlivce, ale i rodiny. V okolí ubytovny se nachází veškerá občanská vybavenost, ale také řada nejrůznějších aktivit pro všechny věkové skupiny. Hledáte-li levné, komfortní a příjemné ubytování Břeclav, navštivte ubytovnu Hana Krčmářová! Rádi se zde přizpůsobíme vašim přáním i požadavkům a zajistíme vaše 24 hodinové pohodlí. Na našich stránkách je možno zarezervovat si konkrétní pokoj nebo využít služby s názvem virtuální prohlídka, díky které si můžete prohlédnout celý ubytovací areál, jeho okolí i jednotlivé pokoje. Těšíme se na vaši návštěvu!


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup