Vyklízení bytu po zesnulém, vyklízení Praha

Published by chavesak on

Firma vyklízení Praha zajišťuje kompletní vyklizení bytů, domů, zahrad, sklepů, půd, pozůstalostí, provozoven a skladů. Pracujeme každý den, o víkendech i svátcích. Nebojte se navrhnout jakýkoliv den, Vaše přání je nám rozkazem. Kalkulaci předběžné ceny za vyklízení, přistavení kontejneru a odvoz provádíme zdarma. Chystáte se na vyklízení bytu či domu a nemáte čas? Svěřte vše do našich rukou.

Co vyklízíme? Vyklidíme byty všech velikostí, od garsoniér až po ty největší. Vyklízíme i všechny prostory, které k bytu či domu náleží, jako klep, půdu, balkonů, garáží atd. Odvezeme všechen starý nábytek, matrace, koberce, starou elektroniku, spotřebiče, nepotřebné věci, oblečení, stavební odpad, dřevo, klestí, posekanou trávu a větve.

Kde vyklízíme? Nabízíme vyklízecí služby v lokalitách: Praha 1, Praha 2, Praha 3, Praha 4, Praha 5, Praha 6, Praha 7, Praha 8, Praha 9, Praha 10, Praha – východ, Praha – západ, Středočeský kraj, Jihočeský kraj.

Cena vyklízení zahrnuje kompletní vyklizení nemovitosti, odvoz odpadu nákladním autem, odvoz odpadu kontejnerem, závěrečný úklid a vyložení odpadu. Cenu lze orientačně určit i telefonicky či elektronicky před prohlídkou vyklízeného bytu či objektu. Ale jasnou, pevnou cenu domluvíme až na místě, ta už se nebude měnit. Platbu za naše služby vyklízení bytů, vyklízení domů, vyžadujeme hotově až po Vaší osobní kontrole objektu, který jsme vyklidili.

Odvoz provádíme nákladními auty skříňové nástavby 8 – 30 m3. K dispozici máme také kontejnery o velkostech 9 a 15 m3. Veškerý vzniklý odpad odvezeme a ekologicky zlikvidujeme.

V případě Vašeho zájmu o vyklízení bytů nás můžete také kontaktovat přes poptávkový formulář, který naleznete na Našich internetových stránkách www.vyklizeci-prace.net


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup