Projekční a architektonická kancelář Prozi.cz

Published by chavesak on

Naše projekční a architektonická kancelář se zabývá kompletní projektovou dokumentací staveb pro bydlení, občanských a průmyslových staveb, garáží, skladů a podobně. Hlavní činností, kterou se zabýváme jsou projekty rodinných domů.

Projekt rodinného domu zpracováváme dle přestav klienta nebo je možno vybrat z katalogové nabídky, která čítá cca 50 projektů. Individuální projekty  domů mají velkou výhodu, že tvar a velikost domu možno přesně uzpůsobit představám klienta a stavebního pozemku. U individuálních domů jsou v současné době stále populárnější projekty rodinných domů bungalovů. Při návrhu domu dle představ klienta má každý zákazník možnost volbu stavebního materiálu dle svých představ a konzultací s projektantem.

U typových domů je v projektu stavební materiál dle představ projektanta. Co se týče tepelných izolací a jejich tloušťek, tak jsou navrženy do doporučujících norem dle ČSN tepelná technika. V celkovém měřítku se pak jedná o energeticky úsporné nebo nízkoenergetické rodinné domy.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup