Získejte cenu svých snů pomocí pouhé SMS zprávy!

Published by chavesak on

Myslíte si, že lze získat věc, aniž byste si ji museli koupit? Domníváte se, že nikoliv? V tom případě Vás vyvedeme z omylu. S internetovým portálem www.smsio.cz to totiž lze velmi snadno. Ptáte se, o co se tedy vlastně jedná? Nejde o nic menšího než SMS hry a SMS soutěže o ceny…

Pokud toužíte po novém autě, motorce, mobilním telefonu, fotoaparátu, kameře, počítači nebo nejrůznější elektronice, vezměte do ruky mobil a zkuste své štěstí! Mimo jiné lze dále vyhrát herní konzole, MP3 přehrávače, sportovní pomůcky, kosmetiku a dokonce i dovolenou za vysoké částky! Tak proč to nezkusit? Stačí poslat SMS zprávu a okusit chuť rychlé výhry! Vždyť pouhá SMS zpráva stačí k získání jakékoli hodnotné výhry. Hraje se o nejnovější produkty a zboží je pokaždé nové! Díky www.smsio.cz lze tedy získat opravdu hodnotné ceny za tak málo!

Navíc je vše nadmíru jednoduché. Vyberete si cenu, kterou byste rádi vyhráli. U ní je uveden kód, který je u každé ceny individuální, a zašlete jej na dané telefonní číslo. To najdete na samotném webu. Dále už jen čekáte na informační SMS, která Vám přijde obratem, v níž se dozvíte, jestli se Vaše SMS umístila na výherním pořadí, které je rovněž uvedeno u každé ceny, a tudíž zda vyhráváte. Šance na výhru je opravdu vysoká. Pokud se Vaše zpráva neumístila na výherním pořadí, nemusíte žádném případě smutnit. Dozvíte se totiž, kolik sms zbývá do výhry, což je obrovské plus. Za pár korun tedy můžete získat cenu svých snů a ještě ušetříte.

Zajímavostí, kterou se navíc může web smsio.cz pyšnit, je, že smsio soutěže mají nejdelší historii na českém i slovenském internetu. Proto patří právě tyto SMS soutěže nebo chcete-li SMS súťaže k tak oblíbeným. Nyní už tedy neváhejte a pusťte se do toho. Uvidíte, že nebudete litovat.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup