Chytré stolování – papírové prostírání

Published by chavesak on

Přemýšlíte čím zabavit děti, než prostřete stůl? Teď už nemusíte. Chytré prostírání a pastelky to udělají za vás.

Při vaření není moc času na děti, které se nudí, vynucují si pozornost a dělají nepořádek. Každý rodič i obsluha v restauraci to dobře znají. S moderním prostíráním a chytrými pastelkami už nehrozí pomalovaný stůl, křik, ani rozbité koleno z pádu ze židle. Naopak! Zabaví všechny malé neposedy na hodně dlouho.

Papírové prostírání s obrovskou škálou motivů je určeno nejen do domácnosti, ale také do restaurací. Jednoduše ho prostřete na stůl, přidáte dětem pastelky, a jak s ním naloží, už ponechejte na nich. Mohou si vybarvovat postavičky, dokreslovat chybějící části podle zadání, luštit, malovat zvířátka nebo třeba vymýšlet příběhy. Děti si při čekání na jídlo užijí tolik zábavy, že je nebudete moci odtrhnout.

Obrázky a další výtvory si děti mohou vystavit nebo poslouží při dalším stolování. Pokud se prostírání zamaže, stačí ho jednoduše vyhodit. Krátí tak čas i energii, které vynaložíte při uklízení. Děti budou spokojené a vy též.

Do kompletní série vám už chybí pouze Chytré ubrousky, které poslouží jako rychlá záchrana při ušpinění. Uvidíte, že moderní prostírání se stane nenahraditelnou součástí i vaší domácnosti. Přesvědčte se na www.moderni-stolovani.cz


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup