Dřevostavby Brno

Published by chavesak on

Každý má jiné představy o komfortním bydlení. Jestliže pomýšlíte na vlastní rodinný dům, musíte mít nejen dostatek financí, ale i zajímavé tipy na vám vyhovující stavby. Rozhodnout se můžete pro cihlové obydlí, ale i pro moderní dřevostavby. Stavby ze dřeva mají za sebou skutečně dlouhou historii, ale současné pojetí z nich dělá dům, kde po správném provedení nenajdete žádné technické nedostatky.

Rychlost a energetická úspora
Dřevo vyniká vysokou pevností v tlaku a tahu, je flexibilní a snadno opracovatelné. Díky tomu vznikají nejrůznější druhy staveb, které dovedou maximálně ohromit po architektonické stránce. K dalším přednostem dřeva patří jeho obnovitelnost a proto se dá stále stavět a stavět… Jestliže se rozhodnete pro dřevostavbu, získáte hned několik výhod oproti jiným domům. Především jsou šetrné k životnímu prostředí a jsou postavené během krátkého času. Dřevostavby na klíč se postaví maximálně do šesti měsíců. Jakmile je dům hotov, můžete se nastěhovat okamžitě.  Během užívání vás čekají nízké náklady na vytápění a příjemné vnitřní klima díky optimální teplotě a vlhkosti.

Nemáte zájem o dům na klíč, nebo vám chybí dostatek inspirace? Dřevostavby Brno mají pro vás k dispozici katalog dřevostaveb, kde najdete spoustu vzorů různých druhů a velikostí domů. Ovšem nemusíte zveřejněné druhy domů chápat jako poslední možnost výběru. Uvedené varianty se dají různě upravovat podle vašich požadavků. Nevíte si rady? Svěřte se s představami a navrhneme vám konkrétní plány. V katalogu dřevostaveb se neseznámíte jenom s tím, jak bude dům vypadat, ale můžete se podívat na konkrétní ceny hrubé stavby, standardního provedení popřípadě i exkluzivního provedení. Máte-li problémy s dostatkem financí, koukněte se i na měsíční splátky, které vás čekají v případě získání hypotečního úvěru.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup