Používejte kontaktní čočky Acuvue, zaručí vám kvalitu

Published by chavesak on

Kontaktní čočky Acuvue se dají bez debat zařadit ke kvalitním kontaktním čočkám od společnosti Johnson & Johnson Vision Care. Tato společnost přináší všem uživatelům kontaktních čoček měkké kontaktní čočky špičkové kvality a neustále také pracuje na vývoji ještě dokonalejších čoček.

Kontaktních čoček Acuvue najdete několik druhů, protože kontaktní čočky může nosit opravdu každý, ale každý má také jiné požadavky. Z nabídky kontaktních čoček si vyberou vhodný typ lidé každého věku, s jakoukoliv oční vadou i ti, kdo preferují především estetické hledisko, mezi nejvyhledávanější druhy patří silikon-hydrogelové špičkové čočky Acuvue Oasys.

Kontaktní čočky podle druhu

  • tvrdé kontaktní čočky – vyrábějí se z polymetylmetakrylátu, jsou odolné a nezávadné. Jejich nevýhodou je, že téměř nepropouštějí k oku kyslík.
  • měkké kontaktní čočky – pohodlné kontaktní čočky, které již téměř nahradily tvrdé kontaktní čočky. Jejich velkou část tvoří voda, což umožňuje přístup kyslíku k rohovce. Jsou velice tenké, měkké a pro oko příjemné (téměř necítíte, že je máte nasazené).

Rozdělení kontaktních čoček měkkých

  1. jednodenní kontaktní čočky musíte po celém dni nošení vyhodit a další den si nasadíte nový pár. Je to nejzdravější a nejpohodlnější způsob nošení kontaktních čoček. Odpadá čištění a péče o kontaktní čočky i riziko zanesení infekce do oka. Poslední novinkou této kategorie jsou silikon-hydrogelové kontaktní čočky Acuvue Trueye
  2. čočky s plánovanou dobou výměny – sem se řadí i kontaktní čočky Acuvue ty se používají celých čtrnáct dní. Každý večer, když čočky vyjmete z oka, je vyčistíte, vydesinfikujete a uložíte do speciálního pouzdra na kontaktní čočky. Z pouzdra je druhý den ráno vyjmete a nasadíte si je. Po čtrnácti dnech čočky vyhodíte a začnete používat nový pár.
  3. čočky s prodlouženým nošením – jedná se například o kontaktní čočky Acuvue Oasys, které můžete nosit nepřetržitě až 1 týden. Nemusíte je tedy vyjímat z očí ani na noc.

Pro jaké oční vady jsou kontaktní čočky vhodné?

Kontaktní čočky jsou vhodné pro korekci krátkozrakosti, dalekozrakosti, astigmatismu i presbyopie. Navíc barevné kontaktní čočky mohou nosit i lidé bez oční vady, kteří si jen přejí změnit nebo zvýraznit barvu svých očí.

Několik posledních zajímavostí

Kontaktní čočky Acuvue Oasys jsou vybaveny technologií Hydraclear Plus. Tím pádem jsou velmi jemné a stále vlhké. Na očích je téměř necítíte. Vyrábějí se ze silikon-hydrogelového materiálu, který zaručuje vysokou propustnost pro kyslík. Díky tomu nošení těchto kontaktních čoček nezpůsobuje svým uživatelům žádné problémy, jakými jsou například suché oči, pálení oči či nepříjemný pocit (řezání) v očích. Tento druh kontaktních čoček můžete nosit i v suchém prostředí (např. klimatizované místnosti) a příjemně se v nich budete cítit i při práci na počítači.

Ať si pořídíte jakékoliv čočky Acuvue, najdete v nich UV filtr, chránící oči před škodlivým UV zářením. Pokud navíc použijete sluneční brýle s UV filtrem, budou vaše oči dokonale chráněné.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup