Transitions Vantage nemožné se stalo skutečností

Published by chavesak on

Samozabarvující se brýlové čočky s proměnnou polarizací. Transitions Vantage jsou nové brýlové čočky skla Transitions, první a jediné samozabarvující se brýlové čočky pro celodenní použítí,venku i vevnitř, s polarizačním efektem pro pohled bez oslnění a s vysokým kontrastem a s úplnou UV ochrannou vašeho zraku v dioptrickém provedení i bez dioptríí.

Cena přísně individuálně zhotovovaných brýlových čoček Transitions Vantage se pohybuje od 8500 kč/pár.

Transitions Vantage – staré dogma padlo
Něco jako Transitions Vantage prý nejde vyrobit, ale neuskutečnitelné se stalo skutečností, vznikly jediné každodenní brýlové čočky, které jsou navrženy tak, aby mohly být nošeny uvnitř a aby venku tmavly a zvyšovaly svoji polarizaci, která zajišťuje jasnější a ostřejší vidění bez rušivých odlesků.

Transitions Vantage, nový přírůstek do rodiny Transitions, pro koho jsou určeny?

  • pro všechny, kteří tráví hodně času venku
  • pro komtortní pohled, ostré a syté, živé barvy
  • pro stavající uživatele polarizačních a samozabarvujících se brýlí
  • pro milovníky nových technologií a inovací

Transitions Vantage jsou nabízeny v mnoha špičkových materiálech a provedení včetně multifokálních čoček pro pohled do všech vzdálenosti po čtyřicítce. Hi-tech antireflexní tvrzené zušlechtění povrchů čoček je jejich přirozenou součástí. Transitons Vantage jsou moderní alternativou vůči čirým čočkám do všech světelných podmínek, nenahrazují však specializované sluneční brýle k moři či do horských podmínek s velmi vysokou úrovní jasu a slunečního záření.

Další moderní brýlové čočky Transitions zde!


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup