Transitions XTRActive, Transitions SOLFX – brýle které se vám přizpůsobí

Published by chavesak on

Novinky v rodině samozabarvujících se skel čoček Transition jsou brýlová skla Transitions ® XTRActive dioptrické i bez dioptrií.

Transitions XTRActive samozabarvující se brýlové čočky disponují oproti originálním čočkám Transitions VI. , disponují jak prvky citlivými na UV záření tak nově reagují i na viditelné světlo oproti Transitions VI. originál tak mají:
a) vyšší mezní sytost zabarvení, jsou tedy vhodné jako skutečná náhrada slunečních čoček i v podmínkách intenzivního slunečního svitu, k nerozeznání od slunečních brýlí i za vyšších teplot nad 30 C.
b)příjemné nižší zabarvení i v automobilu, díky faktu že nově reagují i na viditelné světlo, většina samozabarvujících se brýlových čoček v automobilu nereaguje možnou negací je jejich jemné mírné zakalení resp. zbytkové zabarvení i v interiéru

Brýlové čočky Transitions® SOLFX dioptrické i bez dioptrií
Transitions SOLFX v tomto případě se již jedná o typické dobarvující se sluneční brýlové čočky pro použití venku, jsou stálobarevné a jsou schopny měnit intenzitu svého zabarvení dle světelných podmínek od zatmavených za polojasna na úplně tmavé při slunečném počasí.

Transitions SOLFX lze volit ve dvou odstínech zabarveni kontrastním Caramel a přirozeném kouřovém ASH. Transitions SOLFX ideální sluneční polarizační brýle dioptrické i bez dioptrií, do auta i do přírody.

Sháníte sluneční brýle do každého počasí nebo vás nebaví neustále střídat brýle sluneční a dioptrické? Můžete vyzkoušet Transitions SOLFX brýle, sluneční brýle, která se vám přizpůsobí nebo specializované DriveWear skla brýlové čočky pro řidiče.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup