Měníme stínění do oken

Published by univers on

drevene-zaluzie-univers-4_1182280608Máte starší dům či byt? Potřebujete vyměnit starší stínění oken? Nevíte, který systém zvolit?

Nejpoužívanějším systémem stínění jsou tzv. horizontální žaluzie vyráběné z kvalitního hliníku. Jsou ideální do všech druhů interiérů od tradičních soukromých bytů či domů až po veřejné a komerční prostory i kanceláře. Dodávají se v mnoha barevných odstínech, kterými snadno doplníte váš interiér. Vynikají zejména přijatelnou cenou, vysokou kvalitou a dlouhou životností. Tyto žaluzie vyrábíme pouze z vysokojakostních komponent od nejlepších evropských dodavatelů. Dalším interiérovým stíněním jsou velmi praktické látkové rolety, které se dodávají na míru a lze je použít pro stínění téměř jakékoliv okna. Hodí se pro použití u klasických oken, netradičních střešních oken i pro zimní zahrady. Látkové rolety lze vybírat z široké nabídky barev i vzorů a k dispozici je ovládání manuální i elektrické.

Vertikální a venkovní žaluzie

Velmi elegantním řešením stínění jsou tzv. vertikální žaluzie, které mohou sloužit také jako netradiční interiérové dekorace. Dodávají se v řadě provedení od ekonomické řady s manuálním ovládáním a běžnými odstíny až po luxusní dekory a elektrické ovládání dálkové i skupinové. Vertikální žaluzie umožňují plynulé otáčení lamel a jsou tak ideální všude tam, kde je třeba maximální kontrola teploty a světla v místnosti. Velmi účinnou metodou stínění do oken jsou pak venkovní žaluzie, které nabízejí nejefektivnější systém stínění s účinností až 80 %. Jsou ideální do soukromých bytů a domů i do komerčních prostor a kanceláří, kde dokáží velmi snadno vytvořit ideální ničím nerušené pracovní prostředí. U moderních vil a domů mohou fungovat také jako netradiční architektonický prvek. Co se týče jejich ovládání, lze si vybírat mezi manuálním, motorovým a centrálním.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup