Kvalitní světelná reklama od firmy Prost.cz

Published by pshk on

Rádi byste efektivně propagovali svůj byznys? V současnosti můžete vybírat z mnoha typů reklamy. Reklamu můžete uveřejnit v novinách, na internetu nebo na billboardu. Trvalá reklama je však ta, která se nachází přímo v blízkosti vašeho sídla či pobočky. Ano, mluvíme zde o světelné reklamě nebo o neosvětleném reklamním panelu.

Reklama v místě prodeje

Tato reklama se často označuje termínem reklama v místě prodeje. Využívají ji zejména obchodní domy a centra, čerpací stanice, ubytovací zařízení nebo restaurace. Ať už sídlíte na okraji města nebo přímo v jeho centru, světelnou reklamu určitě doporučujeme vyzkoušet. Jelikož si ji dáte přímo na svůj pozemek, jediné náklady, které zaplatíte, jsou ty pořizovací.

Kde ale takovou formu reklamy zajistit? Realizací světelné reklamy se zabývá firma Prost.cz, která spolupracovala i se známými společnostmi jako ČEZ, Kaufland nebo Hornbach. Reklamu si zde můžete objednat na míru vašim konkrétním požadavkům a přizpůsobit ji svému rozpočtu. Může být umístěna na samostatném pylonu nebo přímo na vaší budově.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup