Moderní bytový textil podle aktuálních trendů

Published by Rygi on

Hledáte pěkný bytový textil do svého obývacího pokoje, do kuchyně, ložnice, koupelny nebo třeba na chodbu? Právě na internetu naleznete spoustu skvělé inspirace, která vám výběr usnadní. Podívejte se, jaké trendy vládnou mezi záclonami, závěsy, ručníky nebo koupelnovými předložkami. Prozradíme vám, bez jakého textilu se váš interiér rozhodně neobejde.

Záclony – pěkná dekorace do každého okna

Záclony a závěsy dnes mají spíše dekorativní charakter. Jestliže budete chtít odstínit ostré sluneční paprsky, pravděpodobně si zatáhnete rolety nebo žaluzie. Ty spolehlivě fungují ve dne i v noci, příliš mnoho parády v okně ale neudělají. Moderní jsou záclony v délce přes celá okna, která se hodí jak do tradičních oken, tak i do prosklených dveřích, vedoucích třeba z obývacího pokoje na terasu.

Zakoupíte je nejen v bílé barvě, ale atraktivní jsou i další světlé nebo pastelové odstíny. Za zmínku stojí také závěsy, které se prodávají v celé škále pěkných dekoračních látek. Skvěle je sladíte s celým svým interiérem. Dbejte, aby ladily s barvou stěn, podlahové krytiny nebo také s ubrusem, rozloženým na jídelním stole.

Povlečení, co nikdy nevyjde z módy

Módní trendy u povlečení se spíše než na dekory zaměřují na materiály. V dnešní době jsou již zcela běžné nemačkavé a odolné materiály, založené na kvalitním bavlněném vlákně nebo i na mikrovlákně. Na zimu se vyplatí investovat do hřejivějšího flanelového nebo damaškového povlečení, zatímco během letních měsíců oceníte spíše bavlnu nebo jemný bavlněný satén.

Kromě samotného povlečení si do své ložnice můžete pořídit také pěkný přehoz na postel, různé deky, co zahřejí za chladných večerů, nebo dekorativní polštářky, které přijdou vhod při odpočinku u televize. Jestli sáhnete po tmavém, světlém nebo výrazném provedení, to už záleží pouze na vás. Co se týká dekorů, tak jsou stále oblíbené geometrické tvary nebo květinové motivy. Ve specifickém provedení pořídíte rovněž bytový textil do dětského pokoje.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

0 Comments

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.