S kočárkem Bugaboo jsme byli u moře i na horách

Published by prvni-pozice.com on

Jestliže zvažujete koupi kočárku Bugaboo a nejste si úplně jistí, tak já Vám jej ze své vlatsní zkušenosti doporučuji. Mám ho již dva roky a stále jsem s ním velice spokojená. Využívám ho denně a nikdy se mi nestalo, že bych měla s kočárkem nějaký problém. Vozím v něm naše dítě každý den a vždycky jsme projeli úplně všude. Kočárek Bugaboo jsme měli i u moře a na horách a pokaždé velká spokojenost.

Pláž zvládnul kočárek Bugaboo na jedničku

Měla jsem trochu strach z toho, jak bude kočárek Bugaboo zvládat písečnou pláž. Kolečka jsme zaaretovali a kočárek úplně v pohodě projel. I mě samotnou to velice překvapilo. U moře jsme byli minulé léto a bylo to moc fajn. Trochu jsem se bála přepravy kočárku letadlem a tak jsme pořídili přepravní tašku Bugaboo. Kočárku se tak vůbec nic nestalo.

Jak zvádnul kočárek Bugaboo hory?

Minulý týden jsme se vydali na hory. I přesto, že syn moc pěkně chodí, tak jsem s sebou vzali kočárek Bugaboo. Když syn nechtěl chodit, tak jsem ho mohli svézt. Po obědě v kočárku spinkal a my jsme tak nemuseli trávit čas v hotelu. Byli jsme venku a uživali si krásného počasí. Tato dovolená se opravdu vydařila a já už se těším zase na další. Snad se brzy dočkám.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup
Categories: Ostatní

0 Comments

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.