Bělení zubů pro dokonalý úsměv

Published by Rygi on

Perfektně bílé zuby vám dodají sebevědomí a zlepší vaši náladu, protože se s nimi budete přirozeně více usmívat. Běžný zubař se dentální hygieně příliš nevěnuje, většinou jenom zkontroluje, zda nepotřebujete nějaký zub opravit. Přitom právě dentální hygiena je základem a účinnou prevencí před zubním plakem a následným vznikem zubního kamene.

Jestliže se chcete ujistit, že máte zuby v naprostém pořádku, navštivte zařízení Astella – zubní ordinace Praha. Zde se dočkáte profesionálního přístupu a precizní péče, která bude věnována právě vašemu chrupu. Pokud se návštěvy zubaře obáváte, je to pravé místo pro vás. Čeká zde na vás příjemné prostředí, ve kterém se budete cítit jako doma.

Komplexní péče o chrup v zubní ordinaci Astella

V zubní ordinaci Astella využívají ty nejmodernější postupy, které odpovídají aktuálním trendům. Nabízejí šetrné a bezbolestné ošetření. Jako klient se zde dozvíte vše důležité, co potřebujete o stavu svého chrupu vědět. Kromě preventivních prohlídek a standardní zubařské péče se zde věnují také aplikaci zubních implantátů, estetické stomatologii, dětské stomatologii nebo třeba již zmíněnému bělení zubů.

Své zuby můžete bělit buď sami doma nebo této procedury využít přímo v ordinaci, což vám určitě doporučujeme. Bělící gel vám zde aplikuje specialista a vy tak budete mít jistotu, že vše bylo provedeno správně. Bělení zubů by ale měla předcházet důkladná prohlídka v ordinaci a profesionální vyčištění zubů. Doporučuje se totiž bělit pouze zuby, které jsou bez známek kazů a zánětů.

Nechte si vybělit zuby u profesionálů

Mějte na paměti, že některé zuby není možné vybělit na 100 %, jelikož zuby mají přirozenou barvu, která nemusí být čistě bílá. Jejich aktuální barvu negativně ovlivňuje pití kávy či čaje, kouření a konzumace některých potravin. Žloutnutí svých zubů zabráníte jen těžko. Mnohem efektivnějším řešením je jednou za čas podstoupit bělení a zubům na pár měsíců navrátit opět pěkný bílý vzhled.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

0 Comments

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.