Kde připravují tradiční speciality české kuchyně? V Pivovarském dvoře Chýně u Prahy

Published by Bouchner on

Pro příchozí, žíznivé příznivce cyklistiky a rodiny s malými dětmi Pivovarský dvůr Chýně připravuje levná polední menu a chutné speciality české kuchyně. Objekt pivovaru byl v minulosti součástí hospodářských stavení a pěstoval se v jeho prostorách dobytek. Nyní se v Pivovarském dvoře Chýně u Prahy nachází výletní restaurace s dětským koutkem Praha, tradiční pivnice a rychlé občerstvení.

Výhodou Pivovarského dvora Chýně je jeho ideální poloha na cyklistické stezce, návštěvníci si na zahrádce zamlouvají nejlepší domácí  bramboráčky, skvělé daňčí klobásy, různorodé steaky, domácí limonády pro děti a polotmavé dvanáctky pro rodiče. Populární restaurace s dětským koutkem Praha byla vystavěna zvlášť pro rodiny s malými ratolestmi, jež se můžou v dětském koutku těšit na všelijaké humorné akce, přijde babička z pohádky, vytváří se malování na obličej, je vystavěn skákací hrad, připravují se odpoledne se soutěžemi či diskotéky s bublinkami. Organizují se tady i narozeninové party pro děti a večírky doplněné o bohaté občerstvení. Blízkost letiště Václava Havla v Ruzyni umožňuje cestovatelům příjemné čekání na odlet v restauraci pivovarského dvora.

Chutné polední menu a speciality české kuchyně tvoří lahůdky, kam spadají kupříkladu grilovaná masa, rovněž i pečená kolena na pivu, chutný pivovarský guláš, skvělá pečená žebírka, tatarák zhotovený z pravé svíčkové, různé steaky zhotovované ze speciálních druhů masa, připravují se staročeské hody, vaří se králičí špíz, husí anebo kachní specialitky, skvělá hovězí svíčková, svíčková z telecího masa nebo svíčková na smetaně. Všechna polední menu obsahují polévku a hlavní jídlo, a to za 85 korun. Vařená piva jsou kvasnicová, spodně kvašená a svrchně nefiltrovaná. Při vaření piva se zachovávají klasické české výrobní postupy a využívají se tradiční technologie, což znamená použití sladu, jakožto i vody i chmele. Český světlý ležák je klasické světlé, kvasnicové pivo vyrobené z českého zboží, chmelené proslulým chmelem z Žatce.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

0 Comments

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.