Bytový textil do kuchyně nejsou pouze utěrky

Published by Rygi on

Hledáte pěkný bytový textil, který by ladil s vaší kuchyňskou linkou? Máme pro vás několik tipů na oblíbené textilie, bez nichž se vaše moderní kuchyně rozhodně neobejde. Patří sem nejen utěrky, ale třeba i chňapky, zástěry, různé podložky, ubrusy nebo sedáky na kuchyňské židle. Slaďte bytový textil v kuchyni přesně podle svých představ.

Dbejte na kvalitu materiálu

Pokud vybíráte kuchyňský nebo jiný bytový textil, tak by měla být jeho kvalita na první místě. Například utěrky musí být dostatečně savé, chňapky zase odolné. K dostání jsou produkty jak z bavlny, tak i z jemného mikrovlákna. U utěrek je rovněž důležité, aby na utřeném nádobí nezanechávaly svá vlákna. Starat se o ně můžete stejně jako o ručníky. Doporučuje se praní v pračce na 60 stupňů Celsia, které je zbaví až 99 % všech bakterií.

U dnešních kuchyňských textilií jsou samozřejmostí moderní střihy a rozmanitá barevná provedení. Kuchyňský textil zdobí proužky, motivy šálků nebo pečiva. Fantazii výrobců se meze rozhodně nekladou. Oblíbené jsou také jednobarevné utěrky, které vypadají opravdu elegantně a hodí se pro každou příležitost.

Záclony do vaší kuchyně

Nedílnou součástí kuchyně jsou i záclony, jejichž výběru byste měli věnovat dostatek pozornosti. Do kuchyně se tradičně věší kratší záclony či závěsy, které poslouží jako pěkná dekorace a zároveň nebrání průniku potřebného denního světla.

Mohou být bílé, barevné nebo zajímavě dekorované. Při výběru záclon se snažte jejich provedení sladit s celým interiérem, především pak s barvou stěn a nábytku. Záclony by měly místnost jenom jemně doplňovat a nepoutat na sebe příliš pozornosti.

Bytový textil do každé místnosti na Dante.cz

Internetový obchod Dante.cz přináší bohatý výběr bytového textilu do každé místnosti. Doporučujeme vám vybrat si také pěkné povlečení, které je z nové kolekce, ušité dle nejnovějších trendů. Na výběr zde máte z celé palety barevných provedení a z mnoha kvalitních materiálů.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

0 Comments

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.